Младежи продължават да превръщат пловдивските улици в писта. Преди седмици публикувахме материал, в който ви показахме как пловдивчанин се хвали със скоростта, която развива на един от пловдивските булеварди- над 100 км./ч. Отново получаваме сигнал за същото лице, което явно продължава да демонстрира способностите на скъпото си возило по улиците в Пловдив.

Разликата в клипа, който публикувахме преди, и този, който предоставиха до медията ни сега, е че скоростта, която развива лицето с инициали М.Б и инстаграм профил „mitzbn” е закрита с емотикон.

„Действието се развива в централната част на града - на булеварда под централна поща. Този път обаче нарушителят е прикрил скоростта, ясно осъзнавайки, че тя е доста над позволената за движение в населено място. За наше огромно съжаление органите на реда явно не могат да си свършат работата като хората”, разказват читателите ни.

Мощните лъскави коли и високите скорости в града, съчетани със заснемане и публикуване в социалните мрежи са едни от любимите занимания на младите шофьори.

В предишния клип се вижда как два мощни мерцедеса с почти еднакви номера преминават разстоянието от кръговото на Водната палата до спирката след тунела на бул. „Цар Борис III Обединител”. Когато преминават през тунела младежите „настъпват” автомобилите с няколко стотин конски сили и само за секунда ускоряват до над 100 км./ч.

С над 100 км./ч в града: Мощни мерцедеси превърнаха булевард в Пловдив в писта от „Бързи и яростни”Младежите могат да понесат жестоки санкции от органите на реда

Припомняме, че от профила на младежа става ясно, че е фен на скъпите спортни коли и високите скорости, като в социалната мрежа има множество снимки и клипове с различни видове луксозни автомобили на различни екзотични дестинации из света.

Законът за движение по пътищата сочи, че младежите могат да понесат жестоки санкции от органите на реда. Освен глоби, шофьорите със сигурност ще се простят и с книжките си. За опасно шофиране в градска час и превишаване на скоростта с над 50 км./ч водачът може да отнесе глоба до 2000 лева и да се прости с книжката си за срок до 2 години.