Проектът за стадион „Локомотив” в парк Лаута и писмото от Христо Крушарски ще бъдат разгледани от кмета Иван Тотев, потвърди самият той. Той ще го очаква на бюрото си и ще се запознае с цялата документация.

Той предвижда и среща с ръководството на Локо Пловдив, която ще се състои след 6 септември поради ангажиментите му покрай празника на Съединението под тепетата.  Тогава ще има и среща с ръководството на градския съперник на „смърфовете” – Ботев. Тя е поискана от „канарчетата” като не е ясно какъв ще е акцентът на срещата.

„Искам да се обърне внимание на това, че през този мандат не сме предвидили пари за футболни клубове. Помогнахме им през последните години, но сега няма как да се обсъжда отпускането на някакви средства за отборите. Ще помагаме,  но не с финансови средства”, заяви кметът.

Припомняме, че Христо Крушарски заяви, че ще внесе проекта за стадион Локомотив без име и фамилия заради неуредиците около  концесията и наема на съоръжението

„За мен няма значение как ще се прави този стадион, важното е нещо да се работи там.Аз исках да ми дадат стадиона доброволно, но те не пожелаха. Добре, тогава минаваме на следващия вариант”, заяви президентът на Локо Пловдив.

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg