„Я, морето е дошло в Пловдив!” С тази шеговита фраза пловдивчани описват наводненото Кукленско шосе. Но на пловдивските шофьори въобще не им е до шега... Голямо количество вода има по платното в посока Митницата. Автомобилите се движат изключително бавно и като по чудо все още в района няма инцидент.

Всичко това доведе до най-различни шеги, като из социалните медии дори се споделят обяви за лодки, плавници и други аксесоари, които да помогнат за придвижването през наводнените булеварди.

Същото е положението и на Коматевско шосе, където също има няколко педи вода. Шофьорите има и допълнително препятствие – маркуч, който е на паднал на платното и играе роля на легнал полицай. Съветваме шофьорите да карат с повишено внимание в участъка.

Прелезите на „Копривщица” също са наводнени.

Припомняме, че TrafficNews.bg съобщи за участъка между улица "Александър Сатмболийски" и "Кукленско шосе" , който от сутринта е под вода. Към момента картинката там не е по-различна.

От почистващата фирма „Чистота” предупредиха гражданите да не излизат по улиците в периода между 11 и 15 часа, заради обилните валежи. Те заявиха, че правят всичко по силите си, за да предотвратят наводнения, но дъждът е твърде силен.

Видео: I see you KAT - Пловдив