55-годишният Димитър Дишев управлява село Ягодово вече два мандата. На тези местни избори той е кандидат на Сдружение "Бъдеще за Община Родопи" (БОР). 

"Тези два мандата бяха изпълнени с изключително много трудности, изпитания, неизвестни и пандемия. Искам да ви уверя, че независимо от всички трудности сме използвали всяка една възможност, за да се случат нещата в нашето населено място. Успяхме да се сработим добре с ръководството на общината и през двата мандата за селото беше направено следното: ремонт на покрива на читалището; вътрешен ремонт и газифициране. Ремонт на ДГ „Пролет“, откриване на детски ясли, детска млечна кухня, изграждане на детски и спортни площадки, ремонт на училището – покрив, саниране и газифициране, премахване на старите и опасни сгради в двора, ремонт на оградите на детската градина, здравната служба, училището. Беше санирана здравната служба, изграждадихме тротоарна мрежа на улица „Христо Ботев“, ремонтирахме стадиона. 

Също така  участвахме в програма за осигуряване на топъл обяд на самотно живеещи и хора с минимални доходи. През последния мандат бе укрепена дигата на река Чая, ликвидирахме локалните сметища, частично подменихме осветлението и електрическите стълбове, изградихме второ подземно захранване на селото за над 2,5 млн. лв. от ЕВН.

Основно бяха ремонтирани улиците „Васил Левски“; „Черно море“; „Тракия“; „Александър Стамболийски“; „Стара Планина“; „Родопи“; „Хан Аспарух“, почистихме отводнителните канали, извършихме на ремонт на покрива на църквата. Със средства на общината бяха подпомогнати женската певческа група „Пъстра китка“, танцов клуб „Искра“ и ДТС „Ягодки“, подкрепихме на ФК „Лидер“ (мъже и деца), организирахме традиционния курбан за здраве и събор на селото, който добива все по-голяма популярност. До дни предстои обновяването на парка на ул. „Христо Ботев“ (до магазин НАРКООП, завоя за с. Крумово) по проект ПУДООС и тече процедура по избор на изпълнител за улица „Върбите“ – тротоар, бордюри и асфалт, на същия етап е и улица „Стадиона“ и още и още неща, малки и големи, които ще ми е трудно да изброя.

Имайки предвид гореизложеното, мисля че хората ще ме подкрепят за трети мандат. Надявам се да имам време, да довършим започнатото и да осъществим бъдещите си идеи за подобряването на инфраструктурата и условията на живот в селото. Като кмет постигнах най-заветната си мечта да обединя хората, без да ги деля на партии, вероизповедание и етноси!

ЗАЕДНО МОЖЕМ! С бюлетина 36 с регистрацията на Българска прогресивна линия. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление, нека бъдем отговорни и гласуваме така, че утре да сме доволни от избора си.