Виждали ли сте този мъж? Тази сутрин, между 07:40 и 07:50 той е извършил грабеж на бул. "Пещерско шосе", в жилищната сграда срещу болница "Пълмед". Мъжът е взел телефон и колело от жилищния блок. 

За това сигнализира наша читателка, която е една от потърпевшите, а камери са заснели образа на мъжа , който е на видима възраст около 60 години.

 За да влезе във входа на кооперацията, той използвал чистачката, която през това време почиствала стълбището. Той попитал за конкретно семейство, което "уж" търсел, но тъй като жената не познавала всички живущи го пуснала да влезе. 

Оттам камери заснемат как възрастния мъж се качва нагоре по стълбите и около 10-тина минути се разхожда и оглежда. В погледа му попада леко открехната врата, към която се насочва и влиза вътре. 

Изчезва iPhone5 оставен на антрето, който се оказва собственост на съседка на нашата читателка. Грабежите не спират до тук. Той слиза надолу по стълбището и най-безцеремнно взима бял велосипед с монтирана към него детска седалка, собственост на нашата читателка. 

"Много ми е болно за колелото. Надявам се крадецът да бъде намерен и да си получи заслуженото наказание! Още днес отивам и до полицията, за да подам жалба" - споделя жената пред Trafficnews.bg.