Пловдивчани, живеещи в непосредствена близост до нощен клуб "Сикретс"  се оплакват от системено нарушаване на нощната тишина, силна музика, вандализъм , крясъци и побоища. След многобройни, но безрезултатни сигнали на тел. 112 , обитателите на блок №99-103 на бул. "България" събрали подписка, в която настояват институциите да вземат незабавни мерки и да преустановят дейността на клуба. На 21 ноември 2019 те депозирали жалбата с подписката в район "Северен" и в ОД МВР - Пловдив. От Областната дирекция на полицията препратили сигнала по компетентност до началника на Трето районно, на чиято територия се намира въпросният клуб. 

Резултатът не закъснял. Но той съвсем не бил очаквания от изтормозените граждани. Вместо проверка на жалбата, хората , които са я подписали станали обект на тормоз и подозрения. Възмутени от отношението на институцията, която би трябвало да се грижи за реда и спокойствието им, те решили да дадат гласност на проблема в ефира на една от националните телевизии. 

 В репортаж на НОВА тв  хората, подложени на системен тормоз от клуб "Сикретс" разказват за перипетиите, с които са се сблъскали, когато се опитали да защитят правата си. 

Полицейски тормоз срещу пловдивчани, жалвали се от нощен клуб!Вместо да получат подкрепа от страна на служителите на Трето районно управление, живущите в района твърдят, че са били притискани

Почнаха да ме атакуват, че не било действително - подписите не били на хора, кой ги бил подписвал тези хора. Останах изненадан от действията на служителите на Трето РПУ”, каза жалбоподателят Красимир Петков.

В момента клубът е затворен, тъй като от районната администрация са отказали разрешително за удължено работно време след многобройните сигнали на гражданите и нередовните документи на клуба.

Ние сме длъжни да спазим закона. Има входирано искане за удължаване на работното време, но то е стопирано, поради невнасяне на всички необходими документи, които се изискват за издаване на такова разрешение”, заяви кметът на район "Северен" Стоян Алексиев.

Заради позицията си обаче Алексиев е обект на атака от страна на собствениците на "Сикретс", които твърдят, че кметът "неправомерно бави разрешителното на клуба и така оставя без работа 60 човека". За да го притиснат да им даде разрешително за удължено работно време, те са избрали много модерната напоследък форма на протест и призовават симпатизантите си днес сутринта да се съберат пред сградата на "Северен", защото "не желаели дребните корумпирани душици от администрацията да определят живота им".

От призива им във фейсбук не става ясно на каква база са отправените обвинения за корупция, но предвид "живите" подаръци под формата на пайнерки, с които собствениците на клуба обичат да изненадват важни особи от държавните институции, може да се предположи, че имат опит в тази област. 

Името на чалга клуба бе замесен в серия скандали, свързани с побои на клиенти на заведението, включително и от страна на охраната. 

Продължение на "Боен клуб" или какво се случва нощем в "Сикретс"?Защо охраната на клуба безнаказано превръща клиенти в боксови круши

Заради големия брой жалби, от Областната дирекция на полицията са издали становище да не се дава документ за удължено работно време. В комплекта документи липсва и Удостоверение за категоризация, което е задължителен атрибут за работа за всяко заведение. до този момент клубът е работил в временно Удостоверение, подписано от предишния кмет Ральо Ралев, който бе арестуван за корупция на 30 май. 

От Дирекцията на полицията в Пловдив съобщиха, че започват проверка по жалбата на живущите.