Познавате ли този мъж? В петък той взе плик с банкноти от супермаркет „Триумф“ в квартал Христо Смирненски". Пловдивчанка се обърна с апел към TrafficNews.bg видеото от охранителните камери в магазина да бъде разпространено, за да се намери мъжът със синята тениска, присвоил парите.

На кадрите ясно се вижда как от джоба на мъж пада плик, а облеченият в синьо мъж ги прибира в задния си джоб. Дъщерята на окрадения човек моли за помощ, тъй като с тази заплатата баща ѝ издържа болната ѝ майка и нея.

Ето какво написа тя:

„Миналия ден баща ми, прибирайки се от работа, минава през кварталния супермаркет, за да пазарува. На касата, докато си търси стотинки в джоба, от него пада плик, в който е заплатата му. Той не разбира какво е станало и зад него минава един господин, който прибира плика. Молбата ни е ако някой го познае, да се свърже с нас. В момента майка ми не работи по здравословни причини и това е единственият доход, на който родителите ми разчитат“.

Ако някой има информация за мъжа може да се свърже с момичето на телефон 0893460684 или да даде информация на място в супермаркета.

 Още новини четете ТУК