Четирите красиви и талантливи пловдивчанки от групата 4 MAGIC се бориха преди минути като лъвове за оставане в музикалното шоу X factor. Тяхната интерпретация на песента на Кейти Пери „Rise“, бе толкова разтърсваща, че не оставиха никого безразличен. Публиката бе на крака, а журито без колебания заключи, че изпълнението на момичетата със сигурност ги праща напред в шоуто.

Според Любо Киров девойките се представиха безапелационно фантастично и той ги спаси, правейки смяна и взимайки ги в своя отбор.

Така невероятната сензация 4 MAGIC си извоюва оставането в играта и придизвика сълзи в очите на съдиите.  Валентина, Елия, Елеонора и Никол бяха брилянтни в мелодичен акапелен четириглас.  

Още веднъж съдиите повториха категорично, че девойките се борят не за оставане, а за победа. 4 MAGIC са фаворит в шоуто още от кастингите и днес доказаха, че заслужават да останат на голямата сцена на X Factor Bulgaria.

Още за 4 MAGIC четете тук!

Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния лагер на X Factor през изминалата вечер. По време на сериозните предизвикателства станаха ясни и категориите, които четиримата ментори ще напътстват в пети сезон. Тази година Саня ще работи с отбора на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета. Участниците от 25+ ще получават напътствия от Заки, а Групите ще се консултират с Любо. Музикалните столове изпратиха към следващия етап на шоуто – Къщи на съдиите, някои от най-изразителните участници на кастингите като Дахмара, Джини, Теодор и други.

“За мен ще бъде чест да си в моя отбор“, заяви просълзена Саня след представянето на 15-годишната Мирослава Тодорова. Единствената дама в журито сравни изпитаната емоция с  представянето на Кристиан Костов, който започна звездната си кариера именно в X Factor България. Тази седмица менторите ще се срещнат с потенциалните финалисти в последния етап преди голямата сцена – Къщите на съдиите.