Благотворителната организация Animal Welfarе поема нова кампания за спасяването кучетата от пловдивския общински приют. Оказва се, че 90 % от животните в него са болни от различни кърлежови болести, както и Дирофилария. Без помощта на Общината тяхното лечение е невъзможно. Ето и призива на Animal Welfarе.:

Проект живот се казва новото начинание, което предприехме!

Приятели, както всички знаете, ние публикуваме снимки на кучетата от общински приют град Пловдив, както и се опитваме, до колкото ни е възможно, да се грижим за тях и да им намираме най-добрите домове. 90% от кучетата осиновени от приюта са болни от кърлежови болести, както и Дирофилария!
Вече е факт, че България е ендемичен район на смъртоносната болест, пренасяна от комарите.
За да се промени това е нужна грижа от страна на стопанина на домашното куче и грижа от страна на общините за бездомните кучета.... Но както предполагате такава грижа няма и от двете страни!

Ние ще дадем шанс на кучетата в приюта да имат нормален живот, като опитаме да пуснем тестове на всички, както и да проведем лечения след това.
Без ваша помощ това няма да бъде възможно, защото препаратите са много скъпи, а леченията дълги. Прочетете повече в линка по-долу и Ви МОЛИМ, не ги подминавайте, дайте им шанс да покажат колко живот се крие в тях!
Благодарим от сърце!

Повече информация може да намерите ТУК

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg