Мъжът, който взе плика със заплатата на възрастен пловдивчанин, е открит и има една седмица да възстанови парите. Момичето, което пусна апела към TrafficNews.bg , се свърза с наш репортер, за да му съобщи добрата новината.

Тя разказа, че наш читател й се обадил като й разкрил името на мъжа със синята тениска. Той се оказал, че също живее в района на Смирненски. В същото време от полицията й съобщили, че са открили мъжа и името му съвпадало с наученото от нея.

Тази сутрин тя е била във Второ РУ, като се е срещнала с наблюдаващия полицай по случая. Униформеният й обяснил, че е дал 1 седмица срок на мъжа, взел плика, да възстанови сумата. Ако той не го стори срещу него ще бъде образувано наказателно производство. Дори и да ги върне, той ще бъде глобен. Доводите на полицая са, че ако му се размине без наказание, присвоилият парите ще сметне, че може да върши подобни неща безнаказано.

Припомняме, че мъжът взе плик с банкноти от супермаркет „Триумф“ в квартал „Христо Смирненски" миналата седмица.  На кадрите ясно се вижда как от джоба на мъж пада плик, а облеченият в синьо ги прибира в задния си джоб.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg