Онкоболният Георги Арнаудов, от пазарджишкото село Паталеница, се завърна с добри новини след лечението проведено в Китай. Има подобрение в състоянието му, след проведените няколко локални химиотерапии, които са му повлияли много добре. 

През месец март, лъчезарното и борбено 19-годишно момче отново ще заминане в болницата „Фуда“ в Гуанджоу, Китай, където ще започнат да му провеждат имунотерапия. Тази имунотерапия ще се прилага през 2-3 месеца, по препоръка на лекуващия доктор в Китай.

Цената на лечението при това пътуване струваше 25 000 долара. Курсът на имунотерапията в същата болница ще е около 30 000 долара. В момента по дарителската сметка на Георги сумата е в размер на 233 862 лв. 

Съдбата на Георги Арнаудов, който страда от Сарком на Юинг, докосна мнозина в Пазарджик и обедини хора от цяла България. 

Дарителски кутии са поставени в множество обекти из цялата страната, постоянно се организират благотворителни базари и концерти в помощ на младото момче, а България вярва, че Георги ще успее да пребори коварната болест и ще сбъдне мечтите си. 

Преди няколко дни, дарение направи и Славена Гайдарска от Пазарджик, която спечели наградата “Лице на публиката” в конкурса “Мис Родопи- кралица на киселото мляко”. Тя беше обещала да дари парите от наградата в полза на Георги Арнаудов.

Благодарение на всички, които я подкрепиха тя е победител. Красивото момиче дари спечелената награда от 500 лв. за лечението на Георги .Тя му пожелава бързо възстановяване и никога да не сваля усмивката от лицето си, да е все така силен и да сбъдне най-големите си мечти!

Набирането на средства за лечението на младото момчето продължава! Георги се надява с помощта на всички добри хора, които му помагат да успее да пребори напълно тежкото заболяване.

Дарения за лечението на Георги се събират в дарителски кутии, в банкова сметка и чрез PayPal.
Дарителска сметка в лева:
РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG72RZBB91551011086230
BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Георги Йорданов Арнаудов
Гр. Пазарджик
PayPal: paypal.me/georgiarnudov
https://www.paypal.com/paypalme2/georgiarnudov