Булката-традиционалистка, която стана популярна в мрежата с клипче от сватбата си, на което държи тъпан на колан през рамо и свири, и нейният съпруг проявиха благороден жест към нуждаещите се. 

Младото семейство Жулиета Василева и Даниел Стефанов, които се венчаха се през месец септември тази година, оказаха своята подкрепа към настанените в ЦНСТ за пълнолетни лица с умствена изостаналост в град Берковица, като им изпратиха хранителни продукти и своята искрена подкрепа.

Младоженецът е родом от град Берковица и спортува в ръгби клуб „Балкански котки“. Жулиета и Даниел отпечатали текст на сватбените си покани с предпочитание в сватбения им ден, вместо цветя, да им бъдат поднесени хранителни продукти, които да дарят на нуждаещи се от подкрепа лица.

Гостите уважили желанието на младоженците и в деня на сватбата, вместо букети за поздрав, те получили разнообразни хранителни продукти. Дни след бракосъчетанието си, младоженците даряват донесените от гостите храни на ЦНСТ за пълнолетни лица с умствена изостаналост в град Берковица.

Жестът на младото семейство към нуждаещите се в центъра за настаняване от семеен тип е признак на доброта и съпричастност. Нека повече бъдещи семейства да последват техния благороден пример!

Припомняме, че видеоото с българска младоженка стана абсолютен хит в социалните мрежи. Емоционалното клипче бе публикувано във Фейсбук група и има хиляди лайкове и споделяния.  

Главна героиня в него е именно Жулиета, която прикова вниманието с приказна сватбена рокля, допълнена от автентична фолклорна престилка.

Силно! Булка традиционалистка напълни душата на хиляди българиВидеото с българска младоженка стана абсолютен хит в социалните мрежи