Собствениците на откраднато или изгубено куче в пловдивското село Царацово, търсят своя скъп домашен любимец. Притеснените стопани потърсиха Trafficnews.bg  с молба за помощ, като силно се надяват  животното да бъде открито.

Става дума за женски лабрадор,  който носи името Кика и е изключително добродушен.

„Изгубихме любимото си куче преди 6 дни. Живеем в село Царацово и Кика изчезна в този район.  Разлепихме обяви навсякъде, но няма и следа от нея. Не знаем какво да правим, моля помогнете ни да я открием!” – пишат притеснените собственици.

Те обясняват, че лабрадорът  е изчезнал от къщата им без да го видят, като най-вероятно това се е случило след като по невнимание не са затворили хубаво входната врата. Стопаните на кучето твърдят, че това не се случва за първи път, но всеки път след като животното е излизало се е връщало след около час.

„Много тъгуваме и я търсим всеки ден, но за сега нищо! Имаме и бебе,  което също я търси, защото Кика  много обича децата” – допълват още тъжните собственици на породистото куче.

Ако имате информация за стопаните или познаете своето куче, не се колебайте да ни потърсите на редакционен телефон 070010248 или да ни пишете на имейл: redaktor@trafficnews.bg