И резултатът от ремонтите в Пловдив: Здрави задръствания в августовска събота СНИМКИ

Заради затворените булеварди и кръстовища се образуваха тапи по „6 септември“

„Ето това е резултатът, когато затвориш половината булеварди и кръстовища в града“, пише наш читател, който е бил заседнал в тапата на „6 септември“ между „Източен“ и „Цариградско шосе“. Той заяви, че изключително бавно се е предвижвала колоната, за която единствения възможен маршрут бил този през „Мосю Бриколаж“, след като затворили кръстовището на „Източен“ и „Княгиня Мария Луиза“. То ще остане затворено до края на уикенда.

Припомняме, че в момента се работи по части от  „Руски”, „Шести септември”, "Васил Априлов" и Коматевско шосе.

От днес движението в Пловдив ще стане още по-трудно – за ремонт бе затворена още една отсечка от булевард „Руски”. Очаква се през следващата седмица да бъдат затворени и второто кръгово кръстовище на Панаира и улица „Гладстон”.

В близките няколко месеца ремонтите няма да приключат. Срокът за ремонтът на „„Руски”, „Шести септември”, и Коматевско шосе е 2 години за трите булеварда. Все пак се очаква работата да приключи по-бързо.

Най-рано се очаква да бъде пуснат булевард „Васил Априлов“ с „Гладстон“. Там до 90 дни, ако няма форсмажорни обстоятелства движението трябва да бъде възстановено.

Вижте подробностите във ВИДЕОТО:

 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg