След призива за помощ, с който се обърнаха към всички добри хора родителите на бебе Калина - Явор и Яна, днес вече е открит и благотворителен онлайн базар - "Да дарим бъдеще на бебе Калина".

В него може да се включи всеки, който има желание да помогне на тази малка и чиста душа да има бъдеще. Към момента във фейсбук групата са се включили над 4000 души и има голяма активност от страна на потребителите.

Единствената алтернатива и надежда за живот за бебе Калина остава чернодробната трансплантация в чужбина, за която има много малко време. Операцията трябва да се направи до края на ЮЛИ, а сумата, която трябва да се заплати е 500 000 лв.

До вчера вечер са събрани 50 000 евро, а целта за днес е 100 000 евро!

Добри Хора, нека дарим бъдеще на бебе КалинаОперацията трябва да се направи до края на юли, а сумата, която трябва да се заплати е 500 000 лева

"Надяваме се с ВАША ПОМОЩ ДА УСПЕЕМ и да съберем необходимите средства в срок! Въпреки сивия живот по многото болници, ежедневните изследвания, процедури, болка и системи, Калина е изпълнена с желание за живот и не се предава! Всеки ден тя ни дарява с безброй слънчеви усмивки, изучава ни със светлия си поглед, гука и ни говори по своя си начин." - споделят родителите. 

Ако искате да подадете ръка на малката Калина и родителите й Явор и Яна може да го направите и тук:

Левова банкова сметка в Обединена Българска Банка (ОББ):
BG78UBBS80021083667140 
Бенефициент: Калина Яворова Сидерова

PayPal на майката: yana.obreshkova@gmail.com

Кампания в Help Karma: https://helpkarma.com/campaign/da-darim-badeshte-na-bebe-kalina-495