49-годишен мъж има нужда от нашата помощ, за да може да прекара още незабравими моменти и преживявания със семейството си. Десислав Ангелов от гр. Бяла е съпруг и баща на две прекрасни деца - Гергана на 10 години и Божидар на 13 години.

Преди два месеца му е поставена диагноза агресивен карцином на стомаха или по-точно тумор на пилора. Откриват му и асцид, а не след дълго е приет по спешност в хирургиите, след като корема му се пълни с вода. За 3 дни Десислав отслабна драстично - с цели 30 килограма. 

Зов за помощ отправя съпругата му - Ирена Ангелова, която има нужда от средства, за да може бащатата на децата и да замине по-бързо в Турция, тъй като болестта напредва ден след ден. 

Ето и апела, с който Ирена се обърна към всички добри българи:

"Казвам се Ирена Ангелова. Преди два месеца, на съпругът ми Десислав Ангелов, след направена гастроскопия и везмане на биопсия от стомаха му бе поставена диагновата агресивен карцином на стомаха или по-точно тумор на пилора, като му бе открит и асцид. Докато чакахме резултатите от биопсията, корема на съпруга ми се напълни с течност. По спешно го приеха в хирургия... Направиха му източване на течността и лапароскопия. След източване на асцидната течност съпругът ми отслабна за 3 дни с 30 килограма!

При лапароскопията му бе взета биопсия от коремната кухина. След като излязоха резултатите се установи, че има метастази по цялата коремна кухина. В България ни отказаха категорично той да се лекува. Не му бе предписано никакво лечение. Мъжът ми е на 49 години и имаме две прекрасни деца - Гергана на 10 год. и Божидар на 13 год. Необходима ни е вашата подкрепа за първоначалните прегледи, химеотерапията, пътувания, преводачи, изследвания, болничния престой... Средствата са ни необходими за по-бързото заминване на съпруга ми в Турция. Болеста напредва бързо... Помогнете ни един баща и съпруг да прекара още незабравими моменти и преживявания със семейството си." - пише Ирена Ангелова. 

Всеки от вас, който има възможността и желанието да помогне, може да го направи ТУК.