След дванадесет години в Мароко, Китин Муньос и княгиня Калина се завръщат в България. Двамата ще живеят при цар Симеон, след като съдът върна на фамилията Сакскобургготски двореца "Царска Бистрица". Това разкри самата тя в интервю за Hoy corazon.

"Любовта към баща ми, любовта ми към България и щастието, което изпитва синът ми, когато е в България, ме накараха да взема това решение", разкри Калина пред испанското издание. Тя и семейството ѝ се установяват в Мароко, когато синът ѝ Симеон-Хасан е само на една година. Калина не крие, че ще отнесе страхотни спомени от живота си в страната и е изключително горда, че детето ѝ говори и пише на арабски. 

Предстои Симеон-Хасан да продължи обучението си в София. Именно в двореца Царска бистрица се проведе сватбата на Калина и Китин. Пред изданието Калина разкрива, че ще продължи с тренировките по езда и спорта. Като професионален ездач тя е участвала в редица национални и международни състезания в Мароко. 

Въпреки любовта си към страната, Калина твърди, че нарича свой дом единствено България и Испания и от години мечтае да се завърне у нас.