Пловдивчани, които мислят като Меган Фокс, а именно „аз имам по-големи шансове да умра от глад, от колкото да си приготвя обяд“, вече са спасени. Нов обект за домашна храна, съобразена с традициите в българската кухня, отваря врати в Пловдив. Вкусно, евтино и удобно – това са трите основни принципа на Foodshop. 

След като „Foodshop” бързо стана предпочитано място за закупуване на храна в Калековец, от веригата днес започват да готвят за дома и офиса на всички чревоугодници в града под тепетата.

Безспорно най-чакани ретро кебапчета, приготвени по специална рецепта, пазеща традиция на поколения българи, са сред хитовете на заведението. Те са придружени от пълен асортимент приятно цвърчащи на скара месни изкушения, супи, салати, основни готвени ястия, вегетариански блюда, рибни деликатеси, та чак до десертите, като всичко това ще бъде ежедневно приготвяно на бул. „Брезовско шосе“ 22.

"Днес се навършват точно две години от отварянето на първия ни обект. Не случайно избрахме датата за откриване на новото заведение в Пловдив. Правим всичко с мисъл към хората, въвлечени в изключително забързано ежедневие, за да можем да им осигурим удобен начин да консумират домашна и топла храна", това споделиха собственикът Атанас Петров и годеницата му Катерина Караджова, които тържествено прерязаха лентата на новото заведение в Пловдив днес. 

Обектът предлага щедри количества храна на достъпни цени, така че всеки да може да осигури целоднвеното си меню, както и това на семейството си. Всекидневно заведението ще предлага разнообразие от ястия, приготвени на място в кухнята на Foodshop. 

Всички готвачи залагат на домашния тертип, използвайки качествени продукти – пресни зеленчуци и охладени меса от всякакъв вид, а гозбите им са най-красноречиво доказателство за това.

Обектът ще работи от 7 до 20:30 часа от понеделник до събота включително. Телерфон за заявки: 0877 800 100