Навръх всеки национален празник - 3 март, 6 май, 24 май, 6 септември и 22 септември, комплекс „ТОМОВ ПЛАЗА” ще свети в цветовете на българския трибагреник - това заяви патриотично настроеният предприемач Христо Томов, собственик на комплекса За целта декоративните елементи – със знак „Т” – по фасадата на комплекса ще са осветени в бяло, зелено и червено, за да ни напомня за символиката на българския флаг- бяло за чистотата на свободата и безграничието на духа, зеления цвят - за прекрасните ни планини и гори и майката земя, а червения - за да не забравяме саможертвата на прадедите ни.

Държави като САЩ, Франция, Италия националните празници се честват с пищни украси на обществените сгради и домовете на хората, показвайки националните символи, като това повдига духа на нацията и показва гордост , идентичност, любов към родината, уважение към историята и традициите на страната и народът ù.  

Идеята е „ТОМОВ ПЛАЗА” да се превърне в пазител на традиции: „Нека помним, че сме българи всеки ден и гордо да заявяваме своята принадлежност към Родина и Отечество, носители на славно минало и история, и непреклонен български дух! Това би ни вдъхновило да творим велики дела и в бъдеще„– призовават от компанията на Томов – „Стройколукс”.

Комплекс с модерна и изчистена архитектура, съчетан със зелени килими, градини с цветя и шадравани. Избор на гледка - към Ропите, към най- големия зелен парк на Пловдив - Лаута и към Стара планина. Така ще изглежда „ТОМОВ ПЛАЗА” - комплексът, който в момента се строи на мястото на бившата Мебелна къща на бул. "Освобождение" в Пловдив. 

Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”. 

Инвеститорът е избрал вертикална плътност, за да може голяма част от парцела да бъде съхранена за зелена площ. Девет сгради с 554 апартамента са разположени на площ от 13 600 квадрата. Това са параметрите на новия комплекс. Височината на сградите варира от 9 до 16 етажа. Те са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;  апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;  апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

„ТОМОВ ПЛАЗА” разполага и с огромна търговска зона на партера,  където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, вентилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив няма да стои пред собствениците на жилища в „ТОМОВ ПЛАЗА”. Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Строежът се движи с изключително бързи темпове, като някои от по-ниските сгради вече са завършени в степен груб строеж.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация, е 0879040404.