Изпълнена с много емоции седмица очаква пловдивчани. Още утре, рими под тепетата ще реди не кой да е, а „златното момче” в хип-хопа Димчо,  който подготвя  култово парти в W Club . Хитовият изпълнител  ще избухне с големите си  хитове, ритмите, на които ти е достатъчно да чуеш веднъж и остават дълго в съзнанието ти. За да стане партито още по-горещо, на сцената заедно с невероятния Димчо ще пръскат сексапил и красивите момичета от балета W LADIES.

„Златните момчета”, „Body”, “Малките авери”,  „Тайната, „420”, „Живее ми се”, „Първо” са само малка част от песните, с които хитовият рапър ще зарадва пловдивските си почитатели.

 Сред големите му хитове е и песента с Били Хлапето –  „Баш майсторска“, както и с бургаския рапър F.О., с когото правят другия голям хит - „Big Meech“.

Припомняме ви, че Димчо вече няколко пъти е бил гост в W Club, а неговите участия винаги са били едни от най-запомнящите се, подплатени от много танци и добро настроение.

Кулминацията на седмицата е пристигането на „голямата дупара” Гери-Никол под тепетата.

 Точно в петък, по случай празника на студентите – 8 декември, тя идва с гръм и трясък, за да направи празника ви незабравим и изпълнен с горещи емоции, много песни, настроение и танци. Скандалната изпълнителка ще поздрави всички минали, сегашни и бъдещи студенти с едни от най-големите си хитове като Готина и луда, I’am the Queen, Ела и си вземи и т.н.

Поп дивата Гери-Никол се радва на все по-голяма популярност. Младата изпълнителка направо превъртя световните класации с хита си "Направо ги убивам" , а видеото към песента направи фурор и удари в земята всички български стандарти.

За доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат и изключителните DJ Se7en и W Ladies балет.

През изминалия петък,  W club бе огласен от песните на емблематичната фигура на световния DJ елит - Pascal Junior.  Той заформи грандиозно шоу, а всички посетители се насладиха на големите му хитове She likes it”, „Don’t slow down”, “Holdin’on” и други.

Ето и малката част от партито, което разтърси заведението: