Пловдивчани ще имат възможността да се насладят на грандиозно парти тази седмица. Под тепетата пристига култовият диджей Pascal Junior, който е подготвил парти, което ще се помни дълго време. В петък вечер хитовият изпълнител ще се качи на сцената на W Club, а всички негови почитатели ще имат възможността да се пренесат в друго измерение с най-големите хитове на своя любимец.

Емблематичната фигура на световния DJ елит - Pascal Junior, който вече няколко пъти гостува на култовото заведение и тази седмица е подготвил грандиозно шоу и обмисля за взриви нощта със сетовете си.

Известният лондонски диджей ще представи на пловдивчани хитовете, които го изстреляха на върха и накараха цяла Европа да заговори за него. Това са емблематичните  „She likes it” и „Don’t slow down”, както и хитът “Holdin’on”, който буквално разтърси музикалните класации.

Последната му песен има повече от 7 милиона гледания в You Tube.

Големи емоции очакват пловдивчани и във вторник вечер! Партито ще ви убеди, че зимните вечери могат да бъдат също толкова горещи, колкото и летните, защото на сцената на W Club ще се качи хитовият изпълнител F.O.

Михаил Митев е познат на всички с псевдонима си F.O. Изпълнителят е сред най-активните имена на родната хип-хоп сцена през последните години. 30-годишният бургазлия успя бързо да се наложи сред новата вълна млади артисти от този жанр и стилът му вече е разпознаваем от всички. В края на миналата година той пусна дебютния си двоен албум, съдържащ 37 парчета част от които с гост участието на Dim4ou, M.W.P., Ума и Дума, Явката ДЛГ и други.

Специалните за пловдивските си фенове той ще изпълни някои от най-големите си хитове, сред които „Няма чакай”, „Може би”, „Big Meech”, „Личната”, „Няма да се дам”, „Абсурден” и много други.

В началото по-близките на Михаил са го наричали лисицата (в превод на англ. fox). Фокс-а обаче вече било доста използвано име и затова той попитал свой приятел как му звучи ФО и той му отвърнал като фак оф (fuck off), откъдето идва и съкращението F.O.

В съчетание с хубавата музика, момичетата от балета ще се погрижат градусът да се качи на макс, с уникална визия и светлинно шоу.

Ето и снимки от уникалното парти с талантливото дуо Pavell & Venci Venc‘ в W Club в петък вечер: