Актуалният хип-хоп дует Pavell & Venci Venc‘ ще разтърсят W Club утре вечер!

 Специално за пловдивчани, във вторник вечер, талантливото дуо ще изпълни култовото си парче „Герои , което събра над един милион гледания в YouTube, а в музикалната програма, която са подготвили специално за пловдивските си почитатели са включили и още големи хитове, които ще вдигнат настроението на макс.

На всяко тяхно участие  W Club се пръска по шевовете, а най-верните фенове на групата се включват в изпълненията на емблематичните: „Момичето от квартала”, „Единствената” и разбира се песента с Михаела Филева „Любов”!

Само няколко дни след това, в петък вечер

Специален гост на вечерта ще бъде любимецът на пловдивската публика Криско, който подготвя уникално предколедно парти за почитателите си.  Обичаният рап изпълнител и продуцент ще се качи на сцената на W Club zаедно с горещите и красиви момичета от балета.

Криско ще изпълни едни от най-големите си хитове, сред които: Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, най-новата му песен съвместно с Venci Venc – Герои и още много други.

Преди месец, Криско отново предизвика истински фурор под тепетата, с премиерата на книгата си „Пътят нагоре”.

Най-верните му пловдивски фенове извиха дълга опашка и чакаха със затаен дъх срещата с любимеца си, който не пропусна да се снима и да даде автограф на всеки. Между страниците на четивото са скрити откровения и подробности от личния му живот, като се очаква книгата му да бъде нещо между автобиографичен и документален опит.

Освен с таланта си да римува, Криско е и изключителен шоумен.  Това доказа и  с участието си в на музикалния формат X Factor, в който беше жури.  

На сцената на заведението през изминалия петък се качи световната поп звезда Фейди, който препълни клуба и спретна неповторимо парти на българските си почитатели.

Ето и снимки от грандиозната вечер: