Празникът на дамите наближава и е време да помислим как да го отбележим. С половинката или с приятелки, 8 март е ден, който е задължително да отпразнуваме по-специален и незабравим начин.

Модерният гръцки ресторант на Пловдив "Elea" ще посрещне дамите със специален празничен куверт и бутиков подарък-изненада от заведението. 

От салатата, през основното, до сладкото изкушение за финал на вечерта, ще изживеете едно истинско гастрономическо изживяване, което ще допринесе вечерта да се превърне в невероятен спомен. 

Кувертът на ресторант "Elea" за осмомартенската вечер включва следното празнично меню на цена 35 лева:

Вариант 1

- Салата Цезар с пиле;

- Пълнен калмар саганаки;

- Тарт Банофи;

Вариант 2

- Традиционна гръцка салата;

- Филе от лаврак в бананов лист и джинджифилов сос;

- Тарт Банофи;

И тъй като знаем, че всяка дама "умира" за сладки изкушения, редно е да ви обясним какво представлява десертът към куверта - Тарт Банофи.

Името му идва от думите банан (banana) и тофи (toffee) = банофи (banoffee) и е класически английски десерт. Основата му е от шоколадово-ароматни бисквитки, нежен карамел, свежи банани, шоколад и бял шоколадов ганаш със сметана.

Звучи доста изкушаващо нали?

В менюто на гръцки ресторант "Elea" ще откриете и богат асортимент от отбрани напитки, а за настроението на празнуващите ще се погрижи екипът от професионалисти.

Очаква ви една вечер, пълна със забавления, емоции, усмивки и най-доброто от гръцката музика. 

Телефон за резервации: 0876 59 59 59

Локализиран в мегакомплекса 7POINTS, с усещане за лукс, вкусна храна и приемливи цени - ресторант "Elea" е вашето място, независимо дали e празник или делничен ден!