И през 2019 най-голямата академия за фризьори в Европа ще посрещне клиенти на Christian of Roma Group. Поводът е престижно обучение на италианския бранд BES, на което всеки стилист ще имат възможността да се запознае със световните тенденции при прическите през 2019 година. 

Подарете си няколко незабравими дни, изпълнени с много професионализъм и забавление в модната столица на Европа - Милано.

Събитието ще се проведе в академия BES Milano, а водещият Маестро Саверио Палма и екипът му ще очароват своите български колеги с най-иновативните салонни техники, прилагани с най-новите продукти на BES Milano.

Четирите дни, от 16 до 19 септември, в които ще се проведе обучението, ще бъдат изпълнени с много емоции, нови техники по колористика, подстригване, стилизиране на косата и най-подходящата за нея терапия, както и разходка сред най-известните забележителности на Милано. Клиентите на Christian of Roma ще имат възможността отблизо да се запознаят с най-новата колекция на маестрото.

Всеки от вас, който закупи 180 броя бои BES HI FI, в рамките на 3 месеца (юни, юли, август), ще получи ПОДАРЪК - БЕЗПЛАТНО предстоящо обучение в академия BES Milano (16.09 - 19.09.2019 година). За повече информация, моля, свържете се с екипа на Christian of Roma Group.

Ето какво сподели пред Trafficnews.bg стилистът Тодор Тодоров от Studio Extravaganza, Бургас, който вече няколко пъти е посещавал престижното обучение:

- Какви са впечатленията Ви от обучението в Италия с маестро Саверио Палма?

- Ежегодно посещавам обученията в академия Bes Милано. Последното, на което бях, съвпадна с официалната презентация на новата колекция на бранда "Revival".

- Какви умения и знания усвоихте?

- В двудневното ни обучение бяха представени цветовете, подстрижките и оформянето на прическите от колекцията. Създателят й Маестро Саверио Палма е вдъхновен от 20-80 години на миналия век. Това е човекът, изиграл голяма роля в моето професионално развитие, показвайки от тенденциите до тънкостите в нашата професия. И стигаме до маркетинга в салона и отношението към клиентите!

- Кои ще бъдат актуалните цветове и техники през летния сезон?

Всеки един от цветовете в новата колекция е с име на алкохолно питие или коктейл. Те са разнообразни и са подходящи да се комбинират помежду си, използвайки актуалните техники омбре, балеаж или креативно оцветяване. Особено подходящи са за летни сезон. Всяка дама може да открие своя цвят. От топло русо Ром до пясъчно русо Вермут. Пастелните тонове Розе и Личе. Топло кафяво, Коняк и Черно Мохито. Медни тонове Шприц и Мандарина.

- С какво Ви беше полезно обучението и ще се включите ли в предстоящи семинари?

Обучението ми даде нови знания и техники, които използвам в работата ми в салона, както и за презентации в семинарите, които се провеждат от CR. Имахме възможността да се запознаем и с част от новите продукти - вакса на водна основа, матиращ гел и гел със силна фиксация.

- Защо се доверявате именно на BES?

- Често ми задават въпроса защо ВES ? Aми защото BES ми дава богат асортимент от продукти - като започнем от бои, безамонячни оцветители, продукти за оформяне на прическата, възстановяващи терапии и не на последно място продукти за домашна грижа. BES идва от Beauty - красота, красота, която дарявам на моите клиенти.

- С какви емоции си спомняте за дните прекарани в Милано? Кои забележителности успяхте да посетите?

- Дните, в които сме в Милано, са дълго очаквани. Oсвен заради новите знания, така и заради срещите с колегите и за обичайните разходки в столицата на модата. Катедралата Duomo, La Scala и Кралския дворец са част от забележителностите, които съм посетил.

- Какви са очакванията Ви от предстоящите семинари на Christian of Roma?

Бих искал да отправя една покана към всички колеги, които искат да усвоят повече знания относно продуктите на бранда, да заповядат на семинарите и обученията организирани от Christian of Roma из страната, както и в новооткритата Академия в София.

Със своите 25 години история Christian of Roma се превърна в лидер на продуктите за коса. Част от известните брандове в компанията са италианските Alfaparf, Bes, Rolland, американският Sexy Hair, а от тази година и диамантът в короната – L’ANZA. За последните две десетилетия са създадени 12 филиала на компанията в страната. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, провежда 120 семинара годишно и 2 фестивала.