Вчера, моделът Велина Узунова отбеляза своя 23-ти рожден ден. Хиляди пожелания от приятели затрупаха личния и профил, а моделът, родом от Сандански не пропусна да публикува снимка, на която позира с огромен букет от бели рози и зашеметяваща визия.

„Рожденият ден не е само дата в календара, указваща време за подаръци и празненства. Всеки пореден рожден ден бележи краят на един цикъл, и началото на нов. 
Аз ще си пожелая, да бъда здрава, аз и всичките ми близки, да бъда безкрайно щастлива, обсипана с любов и заобиколена от стойностни хора, които да ме обичат и ценят такава каквато съм” – написа Велина във Facebook.

През изминалия  месец, тя беше част от журито на престижния световен конкурс "MISS TOP OF THE WORLD - 2017", което се проведе в Пловдив, а в края на месец септември отбеляза своето присъствие и на Sofia Fashion Week.

В началото на октомври, Велина Узунова, която е виден ценител на модата и заклет пътешественик, не пропусна да посети столицата на модата – Милано, а днес, само ден след рождения й ден, е на почивка в Дубай. Дали тя е там с приятелки или е с любим мъж, можем само да гадаем…