Любимият клуб на пловдивчани, а и на гостите на града, отново ще ни изненада с куп звезди, които ще бъдат специални гости на култовото заведение.

Както вече ви споделихме, днес на сцената на W Club ще се качат рап групата Гумени глави, които се събират в оригинален състав и обещават невиждан купон.

Група Скандау пък идват под тепетата в петък вечер, a събота вечер е отредена за най-добрия диджей в България - Маскота.

Известен клуб носи заряд на пловдивчани със серия от есенни партита СНИМКИГрупа Скандау, диджей Маскота и Гумени Глави ще избухнат с най-големите си фенове в W Club тази седмица

Може би все още се чудите кой ще е специалният гост на пловдивското заведение в четвъртък? Това е красивата изкусителка от риалити формата ВИП Брадър - Лора Караджова.

Тя напуска най-известната къща в България специално заради участието си в култовият клуб под тепетата- W club.

 

Дъщерята на фронтмена на „Сигнал” Данчо Караджов е една от първите български R&B изпълнител в България.

Зад пулта на W Club ще застане и любимецът на пловдивчани – диджей Seven! Партито ще бъде много горещо и определено ще продължи до сутринта!

Дъщерята на Данчо Караджов ще зарадва своите почитатели с някои от големите си хитове като „Нека бъде лято”, „ Една на милион”, „Спуснати завеси”, „Цяла нощ” и дуетите и с Кристо „Повече от всичко”, „NO MERCY”, “Оставам тук” и много други.