Популярни рапъри от новата вълна музика ще забият на една сцена своите брутални хитове, утре вечер, в Пловдив. Говорим за "младите лъвчета" или две от сензациите в българския рап и трап - V:RGO и TRF, които ще излязат на сцената на клуб W Garden, част от мегакомплекса 5POINTS

Рап звездите ще са специалните гости на заведението в четвъртък (12 март) и обещават истинско хип-хоп зрелище за своите фенове под тепетата. 

Не пропускайте да си набавите необходимата доза RNB с помощта на V:RGО, TRF и Shizo, докато отпивате качествени напитки  на тематичното "Бом-Бок" парти с големи промоции. 

Новата визия на W Garden, пък дава комфорт и достатъчно голямо място за множеството почитатели на групата. 

Най-добре ги описват хаштаговете им #ДецатаСъсСоса #НаПастет #НоваВълна. 

За Вирго се знае много – той от Бургас, набор '98 е и се казва Виктор Йорданов. Горд собственик е на хитове като ,,Трап лапе", ,,Хаста маняна" и ,,Ай тихо". Също така влезе в новините покрай боя със съгражданина си F.O. Не, не хип-хоп батъл с микрофон на сцена, а квартално маризене с обяснения после във фейсбук „аз го нокаутирах, ама той после ме удари в гръб и ми счупи носа“. 

Неговото призвание в живота е именно музиката. От малък той усеща влечение си към нея, като за това допълнително добринася неговото семейство, което също е музикално. 

Сред големите хитове на V:RGO и TRF се нареждат Банкомати, Не си готов, Искам, Раздай, Сахара, Да не питат и много други. 

Емил Тончев – TRF (Sauce Kids Gang) също пее от малък и оставя назад всичко, което го отдалечава от музиката. Според него, когато си упорит и вярваш в себе си, няма невъзможни неща!

В петък вечер, на сцената на W Garden, ще рапира Явор Янакиев - по известен като 100 кила. И този път, популярният рап изпълнител е подготвил богата музикална програма за любимите си фенове в града на седемте тепета. Атмосферата ще бъде нажежена на макс, а купонът - като за последно! 

Кулминацията ще е в събота, когато W Garden ще има няколко повода за празнуване! Под светлините на прожекторите ще бъдат #CAP, които ще отбележат и своя рожден ден. Подгответе се за много изненади в съботната вечер и направете своята резервация на телефон:  0878 333 330

Спонсорирана публикация.