В първите дни на есента едно от най-обичаните заведения в Пловдив W Club има удоволствието да ви покани на серия от култови партита.

През цялата седмица пловдивчани ще могат да се отдадат на безспирен купон и да се докоснат до своите любимци.

Зрелищните събития ще обединят в едно музика, светлинни ефекти, атрактивна хореография, технологични иновации и дизайнерски аутфит.

Още утре вечер, за тематичното черно парти Black to Back на сцената ще се качат рап групата Гумени глави, които се събират в оригинален състав и обещават невиждан купон. 

Ако трябва да се посочи родоначалникът на хип-хоп културата в България и определено най-успешната рап банда, то това със сигурност са Гумени Глави. Идеята за създаването на тази култова група проблясва някъде в началото на 90-те. Нейни основатели са също толкова култови имена в съвременния музикален живот – Мишо Шамара и Вальо Кита. През годините Гумени Глави имаха уникален възход, гигантски за българския пазар продажби и огромна фенбаза, която да им подражава. Освен че лансираха хип-хоп модата, те отвориха цяла нова ниша за други рап изпълнители, формиране на кланове и задължителните в рапа вражески лагери. 

Вальо Кита, Dj Dido D и специалните гости Ben G и Даяна ще излязат заедно на една сцена и ще припомнят на пловдивчани най-култовите си хитове, сред които "Хубаво е лятото", Квартал 41", "Гуми втора употреба", "За повече пари", "Ще му разбия главата", "Извинявай скъпа", "Даниела", "Гуантанамера", "Три бири", "Трета вежда" и други.



Група Скандау пък идват под тепетата в петък вечер, a най-големите почитатели на Лъчо и Тото вече тръпнат в очакване да застанат на ръка разстояние от своите любимци и да избухнат заедно с тях до малките часове на вечерта.

И този път те ще вдигнат публиката с хитовите си парчета като Хайвера, Кокаина, Без да пие, Чужди усмивки, Replay и много други.

Tанците и доброто настроение са гарантирани, затова слагайте новите дрехи и се пригответе за едни от най-добрите партита за сезона, само в W Club Пловдив.

Mирослав Петков a.k.a Mascota, отличен с приз най-добър диджей в България, отново взривява Пловдив с уникално парти в “W Club” събота вечер. Музиката му е емблематична, а самият той служи за пример на всички диджеи в страната.

Когато MASCOTA е на пулта думите са излишни, а когато е в компанията на McP вечерта става взривоопасна! Присъствието на двамата изпълнители гарантира страхотно шоу, а в допълнение на съботната вечер - диджей Seven и момичетата от балет „W ladies”  ще поддържат атмосферата нажежена.

Стилът, върху който талантливият диджей създава своите сетове, може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене. Експлозия на сетивата – звук, танц и невероятна обстановка, Mascota ft. McP ще се развихрят на пулта в „W Club” точно в 22:00 часа!