Суперуспешните и едни от най-популярните диджеи у нас Dj Doncho & Funkster ще се развихрят в града на седемте тепета този уикенд. Мястото на денс експлозията е любимия клуб W Garden в Пловдив, а денят е събота вечер (29.02). 

Всички почитатели на забавлението не трябва да пропускат уникалното музикално торнадо с най-доброто от черната, R&B и хаус музика, заедно с майсторите зад пулта Dj Doncho & Funkster.

Със съпорт към тяхното участие ще се включи и MC Mickey - човекът настроен винаги за парти, който вдига публиката за минути.

Обещанието на W Garden към всички клиенти е - прекрасна вечер с разтърсващи тракове и много изненади!

Входът в съботната вечер, ще бъде свободен, а женските компании ще получат и още превилегии - намалени от -20% от сметката! 

Dj Doncho е роден на 02 април 1979 в София. Неговата професионална кариера започва през 1997 в клуб Olympia, след това в Garbage, последван от клуб Caramel, след което е постоянен DJ в най-големия клуб на открито Aliby в София за 3 години. Неговите сетове са повлияни от различни музикални стилове като alternative, hip-hop, house и това допринася много в търсенето на собствен привлекателен начин на миксиране на disco, funky, groove, tribal house music. Ето защо понастоящем той е един от водещите DJ на българската сцена и е много добре приет от публиката. 

Утре вечер (28.02.) под светлините на прожекторите в клуба ще излезе човекът, отличен с приза "Рапър на годината" Ицо Хазарта. Освен тази статуетка, от наградите 359 Hip Hop Awards, той си тръгна с още 4 награди - Албум на годината, Песен на годината, Най-добра хип-хоп колаборация с Homelesz за “Имам човек” и Най-добър видеоклип Мейнстрийм. 

От скоро, W Garden даде старт и на жестоките Бом-Бок парти вечери. Само на тях, клиентите на клуба могат да се възползват от  специалните ПРОМО предложения ще са валидни ВСЕКИ ДЕН - четвъртък, петък и събота!

Тази вечер, партито ще е черно и с хитова R&B музика от диджей George, MIMS BONEVA ще разгорещи нощта с атрактивно туърк шоу. 

Телефон за резервации: 0878-333-330

Горещо туърк шоу, жестоко черно парти и бом-бок промоции в Пловдив този четвъртъкНовото "БоМ-БоК" парти привлича посетители в популярния клуб W Garden в последните дни от февруари

Спонсорирана публикация.