Един от най-посещаваните клубове в Пловдив - W Garden, част от мегакомплекса 5POINTS, посрещна новия сезон с обогатена музикална концепция и определено успя да изненада своите клиенти.

Идния уикенд, любимото на пловдивчани заведение ще се върне години назад в ДИСКО ерата, но не с машина на времето, а с най-доброто парти в събота вечер (07.02) в града на седемте тепета. Тематичната вечер, която ще бъде в стила на легендарния нюйоркски клуб Studio 54, а DJ TONI & Big D обещават много положителни емоциии и бом-бок промоции. Входът за всички посетители ще бъде свободен, а женските компании ще получат и още превилегии - намалени от -20% от сметката! 

От изкушаващите мега промоции на алкохолни напитки може да се възползвате и в дните четвъртък и петък, които също няма да бъдат за изпускане. 

В четвъртък (05.03) всички от вас, които обичат да се забавляват, ще имат възможността да разпуснат на Банкет партито "We love BLACK MUSIC", заедно с Дули и Dj Mati. Съпортът ще бъде от Калоян Димитров - Балан, а доброто настроение - гарантирано.

Хитмейкърът Криско, пък се кани да събере голяма агитка от фенове, готова да изпълни пловдивския клуб с капацитет от близо 1000 души. Това ще се случи в петък вечер (06.02.), тъй като популярният рапър ще гостува на най-актуалната сцена в нощен Пловдив - W Garden. Нощта ще подкрепи и популярният роден диджей Funkster.

Рап звездата, превърнал се в един от най-популярните изпълнители в България и любимец на младите, отново ще вдигне градусите на настроението и ще ви разбие от танци. Затова не му мислете, а сложете подобаващ край на работната седмица и запазете своите места за нощта в петък. Телефонът за резервации 087 833 3330.