Новият ресторант в града на седемте тепета SOHO day and night стана сред най-посещаваните за отрицателно време. Заведението привлича клиенти с красив дизайн, приятна атмосфера, денонощно отворени врати и разнообразни кулинарни предложения.

 

Изненадите обаче не свършват до тук, защото есенният сезон идва и с ново, още по-завладяващо меню, което обединява най-добрите рецепти от цял свят.

В SOHO day and night, който е една от точките в мегакомплекса 7POINTS, ще можете да екзотично предястие с вкусна средиземноморска салата, за основно да похапнете класическа италианска паста или ароматна скара, а за десерт изтънчен деликатес.

Свежи напитки, селекция отбрани вина, деликатеси и най-доброто суши са само част от предложенията в менюто на ресторанта. 

Храната (или по-скоро добре приготвената храна) със сигурност е едно истинско преживяване за сетивата ни и затова да си гастроном си е цяла професия.

А гарант за качество е и опитът на самия кулинарен гений шеф Байрев, който ще ви остави без думи пред неустоимите ястия в SOHO.

Днес заведението ще изненада своите посетители и с една неповторима музикална вечер. На 3 октомври ще може да опитате новото меню в ресторант SOHO под звуците на саксофон, който ще бъде в умелите ръце на Cristo Sax, и ангелския глас на Miss Bissy.

Изпълнението на дуото Specific ще започне точно в 21:00 часа.
 

Независимо дали става въпрос за някои от класическите празници – рожден или имен ден, просто обяд или вечеря или искате нещо-нестандартно - от любимия на много пловдивчани ресторант ще се погрижат. 

SOHO day and night - място, където всяка вечеря се превръща в специална, а преживяването – в скъп спомен. Вкусете разликата!

Телефон за резервации: 0879 68 68 68

Хитовият ресторант се намира на бул. "Санкт Петербург" 131, точно до обновения гръцки ресторант "Elea" и на ръка разстояние от дискотеките Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx, както и в непосредствена близост до лаундж бара от ново поколение 7LOUNGE.