Предколедните партита в един от най-добрите клубове под тепетата – W Club нямат край.

Големи изненади очакват всички посетители през тази седмица. Пригответе се, защото световната поп звезда Фейди идва под тепетата в петък вечер, а неповторимото парти, което той подготвя ще остане дълго в съзнанието на пловдивчани. Само 13-годишна възраст, австралийският изпълнил се потапя в света на музката и се чувства достатъчно уверен да започне да пише и записва своите първи произведения. Музикалната му кариера започва с парчето "Forget The World", което излиза през 2012 г. и взривява музикалните класации по света. След това хитовият изпълнител продължава да жъне огромни успехи, а с появата на световните хитове "Laugh Till You Cry" и "Can't Let Go" той затвърждава своя успех.

През 2014 г. следва хитът "I Need Your Love", в които Фейди си партнира със суперзвездите Шаги и Мохомби. Парчето достига до престижната класация Hot 100 на Billboard и 25-то място в Top 40 Pop чарта на US Billboard. Хитът е с версии на няколко езика. На руски Фейди пее с узбекската изпълнителка Шахзода, а на български с попфолк дивата Галена.

Заедно в чаровния изпълнител, на сцената ще излезнат  момичетата от W Ladies, които са подготвили специално шоу и ще съберат погледите с провокативни костюми.

Във вторник вечер пък посетителите на клуба ще избухнат с колоритния дует и носители на приза БГ група на годината – „СкандаУ”.  Лъчо и Тото ще изпълнят едни от най-големите си хитове и ще вдигнат адреналина на всички гости на заведението.

Това не е първия път, в който обичаната рап група ще се качи на сцената на W Club. С последните си участия те предизвикаха истински фурор, километрични опашки пред заведението и купон на макс, който продължи до малките часове на нощта.

Освен най-големия хит на „Скандау” - „Мафия”, който те няма да пропуснат да изпеят специално за пловдивчани, момчетата са подготвили и още разбиващи хитове.

В събота вечер посетителите на клуба ще се забавляват заедно с Dj Dark, a партито е под надслов „We own the night”!  Клубът е подготвил много изненади за вечерта, а балета ще е със специална хореография.

Ето и снимки от култовото парти на скандалната певица Гери-Никол, която „направо уби” всички студенти, които празнуваха 8 декември, а партито беше пренаситено от горещи емоции, много песни, настроение и танци: