На изключително бляскаво тържество Ива Иванова  и Явор Недялков си казаха заветното „Да”. Те засвидетелстваха любовта си пред около 150 души, които събраха в луксозна сватбена зала в столицата.

Булката е носителка на титлата „Лейди България 2018” и е студентка в Нов Български университет, със специалност „Право“. Освен това се занимава с фитнес и здравословно хранене.

Младоженецът е родом от град Несебър и се занимава с инвестиции на Лондонската фондова борса.  Всичко започва благодарение на брат му – Георги Недялков, който спокойно може да бъде сравнен с „Вълка от Уолстрийт”. Георги е завършил един от най-престижните университети в Америка „ Binghamton University School of Management” и в момента живее в Лондон.

Ива и Явор са заедно от около почти 3 години, изпълнени с куп невероятни емоции и много любов. Свидетели на тяхното обещание станаха Деси и Кирил Байлови, които са близки приятели на младото семейство.  

Самите кумове се влюбват от пръв поглед преди около 3 години. Виновник за тяхното запознанство станал общият им приятел Славчо Тошев, заедно с когото били на екзотичен круиз. Още щом си подали ръка, между тях пламнала иската на любовта и не след дълго минали под венчило.

Ослепителната Ива Иванова предизвика истинско възхищение с избора си на булчинска рокля – изключително красива, с акценти от ръчна дантела. Косата й бе прихваната в небрежен кок, а чаровната й усмивка през цялата вечер грееше на лицето й.

Явор Недялков също бе изключително елегантен и се изтупа в тузарски костюм, изцяло в черен цвят.

Цялостният облик на сватбената зала бе като извадка от приказка! Специално за тържеството сватбената зала бе потънала в хиляди цветя, обагрени в бяло и пурпурно, а обстановката се допълваше изцяло от романтичните детайли и интересния и луксозен дизайн на самата зала, вдъхновен от блясъка на виенските балове и духът на ренесанса.

Песента, която младото семейство избра за своя първи сватбен танц, бе "Жутем" на Лара Фабиан.

Сред гостите на помпозното тържество беше бившият вратар на Ботев (Пловдив) Славчо Тошев, който публикува снимка с булката и написа „Най-накрая успях да оженя приятелите си”.

Мъжкото съсловие на пропусна да се щракне в колоритна снимка, заснета на фона на красиво изрисувана стена.

Относно медения си месец, Явор и Ива плануват да обиколят няколко дестинации, като залагат главно на екзотиката.  Първите спирки ще бъдат някои от най-красивите острови на Планетата , а след медения месец ще продължи с посещение на Северна Америка .