Две специални партита в петък и събота готви един от любимите клубове в града на седемте тепета - W Garden. Със всяко свое събитие и с уникалната тропическа атмосфера, мястото се готви за новия летен сезон, който наближава с всеки изминал ден. 

В последните седмици на месец май, обновения W Garden обещава вечери, изпълнени с много музика, танци и добро настроение.

Още този петък и събота, на сцената на клуба ще излязат звездни имена на България, които тръпнат в очакване отново да се срещнат с най-верните си почитатели от Пловдив.

Вечерта в петък е резервирана за един от най-харесваните български изпълнители - Владимир Ампов - Графа, който ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу на всички посетители на заведението.

Те ще имат възможността да чуят най-доброто от неговата музика, а Графа обещава положителни емоции и много настроение с песни като "Давам всичко за теб", "Спомени", „Ад и рай”, "Ако има рай", "Невидим", "Крадена любов" „Инстикт”, „Drama queen” и много други.

Побързайте да запазите вашите места, защото фенки няма да липсват!

Владимир Ампов-Графа дебютира на музикалната сцена на 10-годишна възраст в проект на своите родители, които са част от успешното бългорско трио „Спешен случай“. Години наред един от най-талантливите и обичани млади български изпълнители надгражда кариерата си, за да се превърне в звезда. Графа е успешен певец, продуцент, участва като жури в „Гласът на България“, работил е и в други музикални формати. 

Програмата на W Garden тази седмица е пълна и с други изненади. Диджей Маскота, чието истинско име е Мирослав Петков, ще е цяла вечер зад пулта в събота вечер /18.05./ и смята да завихри парти атмосферата до степен на зрелищен торнадо купон.

Стилът, в който той създава своите сетове може да се определи като импулсивен, енергичен и мелодичен и именно със своята идентичност, диджеят успя да се ноложи сред топ имената в бранша.

Заедно с него в програмата ще се включи и MC P, а ослепителният сексапил на W LADIES ще трепти под енергизиращата музика през цялата нощ.

Посетителите на W Garden ще могат да напълнят очите си с уникални визуални и светлинни ефекти, а свежия интериор и водни каскади имат способността да пренесат всички присъстващи директно на тропиците. 

Припомняме, че обновеният W Garden е разположен в парти зоната „5 POINTS”, която събира на едно място новия клуб „BUSHIDO”, цярят на афтър партитата „ONYX Club”.

Ето каква програма е подготвил мегакомплексът до края на седмицата: