Богдана Родич, бъдещата съпруга на Велко Ражнатович и бъдеща снаха на голямата сръбска звезда Цеца, се наслади на порция веселие по женски за последно. Приятелките на бъдещата булка и спретнаха "лъскаво" моминско парти, което се състоя преди няколко дни. 

Изборът на тоалет за големия ден зарадва всички фенове на семейство Разнатович, както и тълпата, която видя Богдана преди началото на тържеството.

Въпреки, че всички момичета на партито блестяха, Богдана се открои особено, тъй като само тя бе облечена в розов копринен халат, а на главата си носеше корона, към която бе прикрепено було. Приятелките й, включително Анастасия Разнатович - дъщеря на Цеца, носиха същите халати, но в кремав цвят.

Най-близките дами до Богдана - нейните две сестри, Анастасия Ражнатович и останалите гостенки организираха паметно тържество за бъдещата булка, което започна още в следобедните часове.

Дъщерята на Цеца сподели някои от снимките на Богдана в профила си, като феновете коментират, че тя е една от най-горещите бременни жени в Сърбия, и че изглежда ослепително. 

Богдана и Велко ще се оженят на 24 ноември в Белград. Вълко ще отведе булката от Тител с луксозен ролс ройс, направо в храма на "Свети Сава", където младоженците ще сключат църковен брак пред епископ Стефан Сарич.

Тържеството ще се проведе в хотел Hyatt, с 500 гости. Говори се, че Богдана ще носи сватбената рокля на Цеца, с която певицата се омъжи през 1995 г. за Желко Ражнатович Аркан.

Припомняме, че Богдана е бременна в третия месец, а новината, че сте става баба Цеца обяви като публикува емоционален пост в социалните мрежи, придружен от снимка на Велко и Богдана.

"Щастлива съм! Това е много добра новина за семейството ми. Очаквам го с нетърпение. Не повярвах, когато Вълко ми съобщи новината, а след това емоциите се раздвижиха. Не мога да опиша това чувство, все още съм в еуфория! Снаха си ще пазя и глеза сега повече от всякога, за да може новият член от семейството ни да пристигне с веселба и радост.“, написа гордата бъдеща баба.

Цеца Ражнатович ще става бабаГоденицата на Велко Ражнатович - Богдана е бременна от два месеца