Собственичката на бранда Julls Treasures Джулия Андреева се омъжи за своя избраник в живота Макс Мерджанов. След като през месец март красавицата каза "Да" на своя любим в едно от най-приказните места в света - Дисниленд в Париж, сега двамата се врекоха във вечна вярност и пред Бог.

Джулия Андреева каза

Младото семейство Мерджанови вдигнаха бляскава сватба - точно такава, като в мечтите на повечето от нас. Джулия и Макс доказаха, че когато човек е открил точната доза щастие, е лесно да състави и формулата на перфектната сватба.

Първо, те сложиха дългогодишната любов помежду им, а към нея прибавиха куп близки и приятели. Свидетели на любовта на младото семейство станаха дългогодишните им приятели, които са и двойка, актрисата Аделина Томова и треньорът Митко Бонев.

Тържеството се проведе в Midalidare Hotel & Spa в с. Могилово, край Стара Загора и беше със задължителен dresscode - nude colors или светли и топли цветове.

Младоженците се врекоха във вечна вярност и сключиха граждански брак на изнесен ритуал в градината в основната част на хотела. Неустоима арка окичена в цветя допълваше още повече приказната обстановка. 

Специалният ден продължи с подписване на църковен брак в параклиса, разположен в непосредствена близост.

След това, гостите бяха посрещнати с Welcome drink и с чаша шампанско си дадоха наздравица за Джулия и Макс - вече семейство Мерджанови. По-късно всички се настаниха по масите, наредени край фонтана в градината, на голямата винарна на хотела. 

Украсата, дело на Wedding Agency Diamanti, бe украсена в бяло, екрю и нежно розово с много живи цветя. Стотици свещи и лампички грееха и създаваха романтична и стилна обстановка, на която се любуваха всички.

За този така специален ден, красивата Джулия отново показа истинска класа и събра възхищението на всички присъстващи не с една, а с две сватбени рокли. 

Основната  бе закупена от Milla Nova, а по-късно вечерта бе заменена с индивидуално изработена къса (парти) рокля от известният дизайнер Стоян Радичев.

Увлечена от модата и съвършеният стайлинг, тя нямаше как да не заложи и на обувки от колекцията на Giuseppe Zanotti. Косата и гримът на булката, пък бяха дело на Аделина Любенова и Никола Флоридов (Galleria Hair Salon).

Кумата избра да бъде облечена в индивидуален модел рокля, шита специално за нея при дизайнера Яна Конягулова. Големите шаферки, пък избраха рокли на марката Avin.

За своя първи сватбен танц младоженците събраха овациите на гостите със специална хореография на песента на Ed Sheeran & Beyonce - Perfect. Традиционно, по-късно вечерта последва хвърлянето на букета, който попадна в ръцете на кумата Аделина Томова. 

 

С направата на тортата за голямото събитие се заели сладкарите на хотела. Само за 5 дни те измайсторили красивото сладкарско бижу на четири етажа. 

 

Към момента Джулия и Макс все още обмислят дестинацията, която да посетят за своя меден месец. Сред условията са мястото да бъде слънчето и екзотично, а изборът пада върху Малдиви, Бахами, Бали или Тайланд. 

Припомняме, че приятелките на булката, която е и възпитаничката на университетът "Салфорд" в Манчестър, и спретнаха незабравимо моминско парти на Халкидики. Купонът се състоя на яхта, във водите на Егейско море, а красавиците запълниха всяка минута с редица забавления, релакс и събиране на бронзов загар.