Тази седмица пловдивчани ще редят рими не с кой да е, а със „златното момче” в хип-хопа Димчо! Изпълнител, известен със своите дълги стихоплетства, които остават в съзнанието. Ритми, които дори да чуеш веднъж си припяваш цял ден.

Димчо идва в Пловдив по специална покана на W Club и ще стане поредният звезден изпълнител в тематичните партита „Ваck 2 Black” във вторник вечер.

Изпълнителят  е подготвил разтърсващо шоу и ще зарадва почитателите си с най-големите си хитове, сред които и най-новите попълнения в богатия му репертоар – „Мачкай”, „Първо”, „422” и „Nightmares”.

Част от програмата ще бъде и песента „Живее ми се”, която е съвместно с „Банда на ръба”.

Талантливият музикант неведнъж е избухвал в клуба, и всеки път партито става все по-горещо.

В петък вечер на сцената на W Club за първи път ще стъпи световната звезда RoelBeat, който е подготвил голямо парти за своите почитатели и идва под тепетата с мощен саунд и най-доброто от света на хаус музиката.

RoelBeat  e световноизвестен руски продуцент и DJ. Той е родом от Москва и попада в списъка на Топ 100 най-добрите Deep House и Tech House музиканти от Русия.

Руската мегазвезда работи в сътрудничество с една от най-големите музикални издателства в  Русия  - "Union".

Творчеството му е силно подкрепяно от едни от най-добрите артисти в света на Електронната музика: Dimitri Vegas & Like Mike, Thee Cool Cats, Amine Edge, Niki Belucci, Richard Durand.

Траковете му са публикувани върху етикета: Prison Entertaiment (UK), No Definition (SWE), Heavenly Bodies (US), Rundell Beatz (RU), HeartbeatRecords (RU)

Музиката му се изпълнява и в редица радиостанции, сред които: Radio Record, DFM, Radio Energy, DjFM, Kiss Fm и  Megapolis 89.5 FM.

В петък вечер, за доброто настроение на всички посетители ще се погрижат и специалните гости от The Secret Garden Show със специалното участие на фитнес богинята Биляна Йотовска.

Известният руски диджей ще взриви култовото пловдивско заведение и в събота, когато купонът отново ще бъде на макс, а доброто настроение - повече от гарантирано.