Чаровната Сани Чауш, която родом е от Асеновград и учи в частно училище "Дружба" в Пловдив, отпразнува своето пълнолетие, като събра най-близките си приятели на елегантно парти в дома си. 

Гостите на тържеството затрупаха рожденичката с цветя и подаръци за един от най-специалните дни в живота и, но най-ценният и прекрасен подарък тя получи от своите родители - картина, която на мига успя да намери специално място в сърцето и. 

"Пожелавам си единствено и само всички да са живи и здрави" - споделя Сани Чауш. На въпрос "Как се чувстваш на 18?", тя отговаря, че няма нищо по-различно, тъй като винаги е била човек, който обича спокойствието и от малка е възпитана да взима решения като зряло момиче.

Сред оригиналните сюрпризи навръх празника бяха и огромен бутиков мечок, както и картонен макет на руския президент Владимир Путин, с които асеновградчанката не пропусна да се щракне. 

Всички гости на 18-тия рожден ден на Сани Чауш бяха посрещнати с изящно украсена и отрупана с листа от рози маса, върху която един след друг пристигаха разнообразни специалитети, приготвени от поръчан за вечерта кетъринг и любимото шампанско на рожденичката. 

Ослепителната Сани събра погледите на всички присъстващи с перфектната си визия, изпипана до най-малкия детайл, а най-много лайкове в мрежата събра от мъжката половина, тъй като все още е свободна, а кандидатите за сърцето и със сигурност не са малко.

 

Асеновградчанката смени два елегантни тоалета - черна рокля на модния бранд Dsq2 и друга, в червен цвят на Pinko. За своите грим и прическа красавицата се довери на популярната под тепетата стилистка Ралица Спасова, а убийственият макиаж бе дело на Слави Стоянов. 

След куп наздравици и вкусна вечеря бе поднесена и специално изработената за личния празник бутикова торта.

Сани Чауш е отлична ученичка, а в бъдеще смята да следва медицина.