Кой каза, че рокът и поп фолкът не могат да вървят ръка за ръка? Ивана и нейният бенд доказаха обратната теза и запяха на една сцена заедно с рокаджий популярната песен "Ние сме номер 1".

Съвместното изпълнение се случи на мотосъбора в курорта Боровец и предизвика особен интерес от страна на публиката. Ивана и бенд гостуваха на първия по рода си авто-мото фестивал, който събра „под един покрив“ всички любители с бензин в кръвта, независимо дали на четири или на две колела.

“Беше предизвикателство и супер забавно, че хора, които традиционно слушат рок, знаеха и пееха моите песни.”, заяви Ивана пред TrafficNews.bg.

С поздрав към публиката под светлините на прожекторите се изяви и Венета Цонева от бенда на Ивана. Младата поп, рок и джаз певица събра бурни овации и разби публиката с песни като Sweet Child o'mine, Guns n' roses и It's my life.

Певицата на народа, както повечето я наричат, и нейния екип се вписват много добре в различни събития и прояви, заради богатия репортоар, който имат и разнообразната програма, която пасва идеално на всякакъв вид концерти и събития. 

Първото издание на BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD" 2019 успя да даде на всекиго по нещо – независимо дали слуша фолк, рок или техно музика. На територията на фестивала бяха изградени 3 сцени, всяка от които с различен тип музика.

Фолк сцената бе мястото, където гостите на фестивала можеха да се запознаят с някои от българските традиции в музикалните изкуства. Сред изпълнителите, които взеха участие на събитието бяха народната певица Ваня Вълкова, орк. Млади тракийци, орк. Експрес бенд, Сара, Таня Маринова, Наско Терзиев, гръцкият певец Sotos Karabelas съчетано с диджей програма през целия ден.