Слави Стоянов е един от най-популярните гримьори, не само в града на седемте тепета, където е роден, но и в цяла България. Той е наричан "Кралят на грима" от Пловдив и е белият заек в макиажа, който винаги е любопитно да последваш, защото никога не знаеш къде ще те отведе...

През годините той е спечелил доверието на своите клиенти, както и на редица личности от родния хайлайф. През 2018 година прави следващата голяма крачка и открива собствено бюти студио в родния Пловдив - и го прави с абсолютен замах и успех!

Но днес, Слави Стоянов за първи път застава пред камерата на Trafficnews, за да разкрие неща от личния си живот, за които не е говорил никога до сега. 

В следващото интервю от първо лице, "Кралят на грима" сваля маската, за да покаже кой всъщност е човекът, който стои зад макиажа и четките. 

Опитайте се да не мигате често, защото рискувате за един миг да изпуснете интересни неща...

За връзката му с известния български художник Златю Бояджиев, за насилието над жени, за приятелството, за мечтите, за свободата и за освободеността, за порастването и това да останем завинаги деца… или поне една малка част от нас, която вечно ще мечтае да се посипе с лъскав вълшебен брокат...

Той обича естравагантните аксесоари, почива си гримирайки и е прочел толкова книги, колкото лица е гримирал. Мечтае за световна кариера, а България вече му се вижда тясна... и няма и намерение да спира дотук.

В следващата лична изповед, Слави Стоянов отправя поглед към хоризонта и решава, че е крайно време да заговори за темите табу.