В началото на най-пролетния месец в годината един от най-добрите клубове под тепетата W Club е подготвил много изненади за своите посетители. И въпреки че великденските празници отминаха, това по никакъв начин не означава, че трябва да губим доброто си настроение.

Още днес, под тепетата пристига звездата Тита, която  ще бъде поредният звезден изпълнител в тематичните партита „Ваck 2 Black”. Любимката на голяма част от тийнейджърите ще вдигнe градуса на купона както само тя си знае, а балета ще разгорещи още повече нощта. И този път невероятната Тита е подготвила култово участие и специално за всички свои почитатели ще изпълни едни от най-големите си хитове, сред които „Антилопа”, „Вуду кукла”, „Късай” и много други.

Във вторник вечер ще можете да се насладите и на балет „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Уникалната програма, която е подготвила заведението,  ще продължи цяла седмица, защото точно в петък вечер, специално за пловдивчани на сцената ще се качи известният лондонски диджей Pascal Junior, който е редовен гост на W Club , а партитата му остават дълго в съзнанието на пловдивчани. Емблематичната фигура на световния DJ елит  и този път е подготвил грандиозно шоу и обмисля да взриви нощта със сетовете си. Името му нашумя в цяла Европа с песните „She likes it” и „Don’t slow down”, a в началото на годината разтърси музикалните класации с хита “Holdin’on”.

И, ако си мислите, че изненадите свършват дотук – жестоко се лъжете! Един ден по-късно, точно в събота вечер, посетителите на W Club отново ще имат повод да излязат от вкъщи и да се подготвят за незабравимо парти. Това обеща небезизвестният диджей C – Fusion, който винаги пренася пловдивчани извън измерението, докато слиза модерен електронен хаус с античния дух на града.

Топ диджеят твърди, че никога не е повтарял трак на партитата си, а феновете му винаги за избухвали до малките часове на нощта.

C-Fusion обича града на тепетата и признава, че едни от най-добрите му партита са именно тук. А едни от най-красивите хора, които би поставил в положителната си колонка, са точно в W Club.

Ето и как отбелязаха един от най-големите християнски празници пловдивчаните, които  избраха да празнуват в W Club, когато специален гост беше един от най-обичаните изпълнители в България – неповторимия Криско. Участието му беше повече от специално, защото рап звездата направи клубна премиера на най-новия си сингъл „Гледай как се прави”, в който си партнира със Слави Трифонов.