Известният пловдивски адвокат – Недялко Шилев, който преди месец отпразнува 50-годишен юбилей има още по-голям повод за радост.

Пловдивският бохем, който е изключително колоритна личност и обожава пътешествията е сключил брак със своята любима Къймет Шерифова, която също работи като адвокат.

Страхотната новина долетя директно от далечните Малдиви, където младото семейство подписа. Влюбената двойка сподели няколко снимки от невероятната дестинация и райското място, на което са отседнали - столицата на малдивските острови – Мале. Традиционно това е кралският остров, където е дворецът и откъдето управлява старата малдивска кралска династия.

За романтичната сватбена церемония край морето се вижда от снимките, че не е нужен излишен декор или сватбена украса, тъй като красотата на мястото е напълно достатъчна ,за да превърне в истинска приказка сватбения ден.

За сватбената церемония, адвокат Шилев  избра да облече къси бели панталони и бяла ленена риза, а адвокат Къймет Шерифова заложи на разкроена, къса бяла рокля. Съвсем семпло и диво, далече от суматохата, младото семейство се отдаде на вкусна храна, свежи напитки и страхотни гледки.

На още няколко снимки, споделени в личния профил на пловдивския адвокат се вижда, че част от церемонията  са били и жители на Мале, облечени в ярко оцветени дрехи , други пък позират с барабани, което ни води до заключението, че сватбарите са продължили церемонията, под звуците на традиционна музика и наздравици.

Хиляди поздравления бохемската двойка получи от приятели, познати и колеги, а в момента Недялко и Къймет са се отдали на хармонията на природата, благоуханните тропически цветя и лазурното море … момент, който сме сигурни, че ще бъде запечатан дълбоко в съзнанието им.