След като само преди месец собственикът на Планет клуб – Владимир Вишански се отдаде на традиционни забавления и адреналин в слънчев Дубай, през месец март той избра да посети Москва, където температурите през деня са – 20 градуса, а вечер падат до – 30. Това обаче не го уплаши особено, тъй като пловдивският бизнесмен е помислил за топло облекло – норвежко яке от гъши пух и термопуловери, направиха престоя му топъл и приятен.

Бохемът от Пловдив е известен със страстта си към пътуването и обича да опитва от всичко, което света предлага, а според него именно зимата е сезонът, в който Москва задължително трябва да се посети от всеки пътешественик. Прекрасната руска столица е една от най-модерните дестинации, но също така съумява да запази уникалността си, базирана на вековна история.

В компанията на братя Диневи, Владо Вишански успя да се докосне до по-голямата част от забележителностите на Москва.

С прекрасни снимки пловдивчанинът запечата своите емоции и ни пренесе в руската зимната приказка.

Със снимки сред укрепените стени на Кремъл, пловдивчанинът се отправи към Оръжейната палата, където се отдаде на зашеметяващо ударно препускане през начина на живот на богатите и знаменити царе. Богатствата, събирани през вековете от руските царе и принцове, може да се видят тук. Някои великолепни експонати са яйцето "Фаберже" и царското облекло на Екатерина Велика, както и диамантеният фонд с колекция т скъпосценности и бижута.

Обиколката му продължи с посещение на храма „Свети Василий Блажени”, който е известен паметник на руската архитектура, разположен на Червения площад в Москва.

С прекрасни снимки Вишански запечата и посещението си в Болшой театър, Катедралата „Успение Богородично“, Оръжейната палата, Държавния исторически музей и други. В Балшой театър той успял да се наслади и на балета "Лешникотрошачката".

Наред с посещението на всички тези очарователни места, той се отдаде и на кулинарен туризъм, като разказва пред Trafficnews.bg, че най-голямо впечатление са му направили модерните малки ресторант, които предлагат изискана кухня и луксозна обстановка.

Влади Вишански споделя още, че не му е чужда идеята да отвори поредния си бар в Москва.