Коледата подрани за красивата пловдивска дизайнерка Мими от сестрите Алеса. В най-празничния месец от годината тя получи голям подарък и признание като грейна на корицата на Forbes България. 

Мими Алеса е включена в класацията “30 under 30” за най-предприемчивите млади българи, които променят света. 

Модният бранд "Alessa" e основан от Мими и сестра й Мая, която се е разминала на косъм с нейните 32 години, но тази победа никога нямаше да е възможна без нея. 

Ето какво написа гордата пловдивчанка, относно голямото признание:

"Публикувам този пост с гордост, но и с малко тъга…И не, че не съм безкрайно щастлива от случилото се, но просто, без да го искам, в главата ми нахлуват всякакви смесени чувства…
За живота ни преди, за трудностите, през които трябваше да преминем и за уроците, които трябваше да научим по пътя си.

Alessa беше просто една крехка идея в моето съзнание. Идея, която нямаше как да се превърне в реалност. Идея, толкова крехка, че ме бе страх да я споделя на глас…

Какви бяха нашите реални шансове за успех? - Почти нулеви… Две напълно обикновени момичета, от малко населено място, без богати родители, но с ОГРОМНИ мечти.

От аматьорския сайт за 19 долара до днес много неща се промениха, но едно в нас си остава - страстта по модата, отдаденост към нашите Алеси и безкрайната любов към това, което правим.

FORBES ме включи в тяхната класация “30 under 30”. Мая се размина на косъм с нейните 32 години, но тази победа никога нямаше да е възможна без нея, без нашия невероятен екип и без вашата лоялност!
Ще използвам случая отново да предам следното послание:
Мисли мащабно, работи здраво, учи се постоянно и никога, никога не позволявай на някой да ти казва: “ТИ НЕ МОЖЕШ. НЯМА КАК ДА СТАНЕ. БЪДИ РЕАЛИСТ.” В България може да постигнеш мечтите си с честен труд, независимо от стартовата ти позиция! Стига да го желаеш достатъчно силно!

Тази победа е обща - за нас, за нашия екип и за нашата невероятна общност от прекрасни Алеси! Благодаря на FORBES за признанието! " - споделя Мими в публикацията си.