Двама млади пловдивчани си казаха "Да" на ръба на лятото, на плажа пред един от най- популярните барове на Черноморието - "Айляк" на Лозенец. Полина Христевска, дъщеря на един от собствениците на бийчбара и приятелят й Халил Зада събраха близки и приятели на метри от морето, в празнично украсения бар. 

Бащата Цветан Христевски, който е един от собствениците на пловдивската фирма "Табако трейд"  - дистрибутор на тютюневи изделия, пристигна по море с лодка, а когато акостира на брега, от каютата в дълга бяла рокля излезе самата булка. Той я предаде в ръцете на младоженеца, а след това двамата заедно с кумовете Мария и Никола влязоха под празнично украсената арка, където на фона на залеза се състоя светбената церемония. 

Сватбата, замислена като плажно парти, започна на свечеряване и продължи до сутринта. Украсеният с фенери и морски аксесоари плаж се превърна в огромен дансинг, на сцената се качи група "Акага",  а самият Ути Бъчваров, който е близкът приятел на семейството, се грижеше някой да не припадне от изтощение и цяла вечер приготвяше различни вкусотии.