На 22 ноември, петък, ще се състои официалното откриване на най-голямата зала за ивенти в Пловдив – Etra Hall. Събитието ще започне в 20 часа и ще бъде със специалното участие на певицата Маги Джанаварова, която ще се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи. 

Гостите, сред които много мениджъри на фирми, личности от пловдивския хайлайф и от сватбения бранш, ще бъдат посрещнати с уелкъм дринк, кетъринг и богата програма, а вечерта ще завърши с красива заря, която ще озари небето над Пловдив.

Откриването ще бъде съпроводено от изложение на приказни сватбени декори, които ще предлага Etra Hall. Te ще могат да бъдат разгледани детайлно от посетителите в три дни на отворените врати – събота, неделя и понеделник от 10:00 до 20:00 часа.

Арки от различни цветя, каляски, светещи дървета и райска градина ще бъдат само част от изненадите, до които бъдещите младоженци ще имат възможността да се докоснат.

Всяка една от масите ще бъде преобразена в различен стил, като целта е да бъдат представени по-голямата част от декорите, от които клиентите ще могат да избират за своя специален ден. Изложението ще запознае всички присъстващи и с богатия набор от допълнителни услуги, които предлага модерната зала „Etra Hall”.

За първи път, в града на седемте тепета отваря врати място, което предлага всички услуги и компоненти за вашия специален ден, като цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и други. За да го покаже, Etra Hall прави изложение, на което всички са поканени и всичко е възможно!

Всички модели ще бъдат изработени от отдела „Декор“, а управителят и сватбен експерт Елена Драганова ще отговори на вашите въпроси и ще даде своите отлични препоръки и професионална помощ във всеки един компонент при организацията на Вашата сватба.

Etra Hall e най-новото и изящно бижу в короната на мегакомплекса 5POINTS

Посетителите ще бъдат запознати и с най – новите сватбени тенденции за 2020 г., както и това на какво да заложат, ако планират минаване под венчило през идната година.

Романтика, стил и приказна атмосфера ще царят в залата с голям потенциал за всякакъв тип събития – фирмени партита, семинари, лични празници и разбира се – сватбени тържества.

Etra Hall разполага с капацитет от 400 места на подредба театър за семинари и предоставя функционалност за удобството за Вашия специален ден.

Най-новата зала за ивенти в Пловдив e оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за тежък пушек, машина за конфети и пиро ефекти.

Голям безплатен паркинг, възможност за съдействие за настаняване в хотел и транспортни услуги осигуряват пълно удобство на клиентите.

Etra Hall е част от мегакомплекса 5POINTS - любимо място за забавление на пловдивчани и гости на града. На ръка разстояние са разположени популярните нощни клубове "Bushido Club", "Planeta Payner club be Onyx" и "W Garden"

Ценителите на вкусната кухня, пък могат да поднесат истинска наслада на вкусовите си рецептори в гръцкия ресторант "Elea".

Акцентът в менюто пада върху качествена гръцка кухня, винаги прясна риба и морски дарове. На страниците ще откриете и голям брой салати, предястия, разядки, основни ястия и десерти.

300-годишна маслина е част от интериора на новия ресторант

Спонсорирана публикация.