Талантливата фолклорна изпълнителка Ваня Вълкова е по-влюбена от всякога. Мъжът, който е спечелил сърцето и, носи името Ренад и от 15 години живее в Холандия, където има собствен бизнес, а родом е от Горна Оряховица.

Гласовитата певица разкри, че двамата се запознават преди години, когато тя е пътувала по концерти в Холандия, но любовта им пламва това лято. Двамата се сближават бързо и откриват много общи неща помежду си. 

Независимо, че той не е музикант, има голямо отношение към народната музика и по-специално към бавните трапезни песни. 

Това, с което Ренад печели мигновено сърцето на Ваня Вълкова обаче е неговата смиреност, разбиране и единомислие.

"Надявам се да е така и за напред, да имаме много радостни моменти заедно да съхраним любовта между нас!" - споделя с щастие в очите фолклорната звезда. 

Благодарение на чистата и истинска обич помежду им се ражда и още нещо красиво - песен!

"И двамата обичаме много семплите и истински неща. Така се роди и моята идея да му направя един подарък, като написах песен, посветена на нас. Много скоро ще я запиша и ще я представя на почитателите на хубавата музика“. - издава още Ваня Вълкова, като допълва, че голяма част от текста са думи, които той често и казва. 

Пожеланието на изпълнителката към всички българи по случай Коледните и Новогодишни празници е всички хора да се запазят здрави физически и духовно в тези трудни за нас времена и да стоплят душите си с хубава народна музика.