Напук на лошото време под тепетата, няколко от най-големите звезди на рап музиката идват в Пловдив, за да стоплят сърцата на своите почитатели и да се забавляват заедно с тях до малките часове на нощта. Обстановката допълнително ще се нагорещи и от страхотния балет на W Club, които са подготвили страхотно шоу и нямат търпение да пръскат сексапил на най-новата песен на Pavell & Venci Venc‘, която ще зазвучи и ще разтърси сцената на W Club в петък вечер!

Само за 4 дни, песента „FAKE Profile” се превърна в хит и надхвърли 500 хил. гледания в YouTube, a тази седмица ще бъде изпълнена специално за пловдивчани, които вече горят от нетърпение да се срещнат със своите любимци. Талантливото дуо Pavell & Venci Venc‘ ще се качат на сцената на култовия клуб в петък вечер и ще избухнат с най-големите си хитове.

На всяко тяхно участие  W Club се пръска по шевовете с техни фенове. Освен новия хит, талантите ще изпълнят и „Момичето от квартала”, „Единствената”, „Любов”, „Само по татуси” и разбира се песента с Криско „Герои”, която оглави много от музикалните класации.

Няколко дни преди тях, във вторник вечер, под тепетата пристигат и група СкандаУ. Музикалният  тандем, който  стана група на 2017 година ще избухне  заедно с почитателите си  и специално за пловдивчани ще изпълни най-култовите си парчета - „Мафия”, „Replay”, “РитъмЪ”, „Шесто чувство”, „Хляб и сол” и още много други.

Нека не забравяме и последните два хита на Лъчо и Тото - „Кокаина” и „Без да пие”, които за отрицателно време се превърнаха в любими на техните почитатели и стават все по-желани на техни участия. Припомняме, че последните песни на рап групата станаха големи хитове, а гледаемостта на клиповете в Youtube всеки ден расте главоломно.

Това не е първия път, в който обичаната рап група ще се качи на сцената на W Club. С последните си участия те предизвикаха истински фурор, километрични опашки пред заведението и купон на макс, който продължи до малките часове на нощта.

Ето и снимки от изминалия петък, когато специален гост на пловдивския клуб беше световноизвестният диджей Таркан: