Първата диамантена борса отвори врати в град Пловдив и предлага най-доброто от световните пазари. Вторият обект на бутикова бижутерия BRUTAL е позициониран на топ локация в града на седемте тепета - ул.  Златю Бояджиев 1, срещу централния вход на Новотела. 

Официалното откриване се състоя на 21 април и събра на едно място доволни клиенти, партньори, близки приятели, както и всички желаещи да видят новото бижу на Пловдив.

Домакините се бяха подготвили отлично с празнична украса, уелкъм дринк, както и със специално селектирани питиета и подбрани ястия. 

Виртуозната цигуларка Таня Тингарова приповдигна настроението на присъстващите и създаде допълнителен заряд от емоции.

Папазян Даймънд е фирма, член и официален дилър на Световната диамантена борса, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

Основната дейност на фирмата е търговия с диаманти, както и собствено производство на всякакъв вид бижутерия със скъпоценни камъни. 

В бутикова бижутерия BRUTAL ще откриете бижута-уникати, предназначени за истински ценители, както и над 300 модела годежни пръстени, украсени с диаманти и скъпоценни камъни.

В диамантения център на Пловдив всеки клиент може да се възползва от консултации, оценки и всичко свързано с актуална информация за скъпоценните камъни. 

"Целта на нашата диамантена борса е да създаде за обществото, града и страната допълнителни предимства в конкуренцията на диамантените пазари. Поглеждайки скалата в годините назад е видно, че цените на диамантите прогресивно нарастват. Те са най-стабилната, дългосрочна и доходна инвестиция на последното десетилетие и са ликвидни в цял свят. Стремим се да бъдем надежден партньор в областта на търговията с диаманти и да дадем възможност на нашите клиенти да получат коректност, прозрачност и професионализъм. Имам амбицията и възможността да сбъдна всяка една мечта, свърана с изработката на бижута." - споделя пред Trafficnews собственикът Янко Папазян.

Той допълва още, че Бутикова бижутерия BRUTAL се отличава с оригинални дизайнерски решения, което я прави една от най-модерните търговски площи в града.

„Нашата фирма предлага стотици хиляди камъни, налични в Световната диамантена борса. Всички те са с гарантирано качество и произход, придружени със сертификат на най-престижната лаборатория в света – GIA (Gemological Institute Of America).“

BRUTAL е марка, патентована за Европа и е еталон за качество, прецизна изработка, индивидуален подход към всеки клиент, любезно и професионално отношение.

Уникатите, с търговска марка BRUTAL, може да видите и в двата бутика, находящи се на следните адреси в град Пловдив:

- ул. Константин Иречек 11

- ул. Златю Бояджиев 1

И двата обекта може да посетите от понеделник до събота от 10:00 до 19:00 часа. 

Телефон за информация: +359 87 600 8000; e-mail: shop@brutal.diamonds; Instagram: Brutal Jewelry

 

Фотограф: Йоана Банчева