Сменят датата на грандиозния концерт на гръцката супер звезда Никос Вертис в България. Събитието бе планувано за 13 май - денят, в който извънредното положение в България би трябвало да приключи. 

Хиляди фенове, закупили своите билети за концерта в Арена Армеец, заляха с въпроси страницата на събитието във Фейсбук. 

"Концертът сигурно се отменя, ще се промени ли датата?", "Мисля, че е редно да обявите какво ще се случи с концерта и съответно закупените билети", бяха само част от питанията на почитателите на Никос Вертис. 

Днес, ръководството на гръцкия певец пусна официално съобщение. Ето какво гласи то:

"Наложената мярка забранява провеждането на всички видове събития до 13 май 2020 г. включително, поради разпространението на коронавирус (COVID -19) и несигурността дали тази забрана няма да продължи и след 13 май 2020 г.

Поради тези факти, бихме искали да информирам ви, че:

Ръководството на Никос Вертис и организаторите решиха да отложат събитието за 12 май 2021 г. в името на здравето, мира и благополучието на всички фенове и почитатели на Никос Вертис и гръцката музика. Всички закупени билети и VIP маси ще бъдат валидни за новата дата.

Благодаря ви за търпението в тази напрегната и неприятна ситуация за всички фенове. Уверяваме ви, че тя е такава и за всички организатори, артисти и всички, които участват в организирането на събития. Пожелаваме на всички да преминат през това изпитание здрави, за да се насладят на уникалния талант на Никос Вертис в „Арена Армеец“ на 12 май 2021 година.
Пазете се и бъдете здрави!" 

Суперзвездата Никос Вертис пристига в България с оркестър от 25 музикантиЗа грандиозния концерт на гръцкия певец ще бъдат доставени мебели от най-големия бузуки бар в Солун